top of page

Regnbuens farger!
Det er sommer og grønnsaker, bær og frukt er på sitt beste nå og i månedene fremover. Mat som smaker, gir næring og er lav på kalorier. Med andre ord det er bare å forsyne seg!


De nasjonale rådene som blir gitt til befolkningen er 5 om dagen. 2 frukter og resten grønnsaker. Mange er ikke i nærheten av å komme opp i den mengden. Det er synd, da det er så mye helsefremmede i akkurat dette. I flere andre land er anbefalingene skjerpet. Dette fordi enn ser mer og mer at mat fra planteriket har en stor preventiv beskyttelse mot sykdommer, samt at grønnsaker, bær og frukt er noe vi alle behøver så mye mer av.


Jeg har et skjønt lite oppskriftshefte på mine favoritter av det grønne. Smoothies, salater og supper. Måltider som i hovedsaklig består av regnbuens farger. Alle grønnsaker, bær og frukt satt sammen til deilige små måltider til en eller hele familien. Oppskrifter som alle kan følge, og alle kan nyte godt av.


Matvarene finner du i dagligvare butikken, du behøver ikke å investere eller handle såkalt supermat. Supermat får du kjøpt på butikken. Har du mulighet for å handle på Rekoring eller tilsvarende er du heldig og kan gjøre det. Da støtter du de som driver med økologisk dyrking, en ildsjel eller flere, samt at du handler lokalt. Du gir noe godt, og du motor en samfunnsverdi. En verdi vi vil se enda mere av i tiden som kommer. Mennesker som bryr seg om miljø, klima og helse. Alt dette henger sammen!


Min 10 dagers lux detox har mange kjøpt, og mange har fått sine favoritter. Å detoxe betyr å støtte kroppen, og dens funksjoner. Gi god næring til alle prosesser som skjer i vår kropp. Uten regnbuens farger blir vi fysisk og psykisk fattig. En kropp i vekst behøver dette, en voksen kropp, en aldrende kropp, og en syk kropp. Alle næringsstoffene, fargene som er våre antioksidanter. Antioksidanter som er avhenge av hverandre. Inen farge er mere viktig enn en annen. Fargene spiller symfoni! Fint ikke sant?


Du kan nå få kjøpt e-boken 10 dager lux detox til 49 kr. Der får du deilige oppskrifter på enkel hverdagsmat. Hverdagsmat som gjør susen for helsa!


Du kan lese mere her, og laste ned epoken er:


Jeg ønsker deg en god sommer, husk på regnbuen og alle dens farger. Alle er like viktige <3

Comments


bottom of page