top of page
God søndag 🌸 Hudvennlig elixir vil vi h

Min historie

Jeg heter Wenche Mirjam og er detoxterapaut og rådgiver innen detox og kostholdsveiledning. Jeg har hatt en stor omleggning i mitt eget kosthold og liv etter alvorlig sykdom for nå ganske mange år siden. I en jungel av tips, dietter har jeg utdannet meg innen detox og kosthold selv, samt at jeg har gått på kurs hos de beste innen detox og livsstilsomleggning.
Jeg har et stor ønske om å hjelpe deg som har vært syk, er syk og trenger et innspill for å ta goe valg i en vanskelig situasjon, sliter med overvekt eller bare ønsker en renere livsstil. Du er velkommen til å bestille konsultasjon hos meg. Konsultasjoen kan være for en gang eller du kan få med oppfølgning over tid. Målet mitt er at du skal forstå hvor viktig mat og levemåte er for å holde seg frisk, og ha en god hverdag med mye energi og overskudd.

IMG_0849_edited.jpg
Kjernesunn tilbyr veileding innen helse og kosthold. Du kan få en enkelt konsultasjon eller konsultasjon med veiledning over tid.
 
Ønsket er å hjelpe deg som ønsker en renere livsstil, tape vekt, omleggning etter sykdom, eller en støtte hvis du er syk. Du kan også få tilpasset eget program for en bedre helse hvis du ønsker det.

 

.

Du finner oss på

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
bottom of page