top of page

Protein rundstykker med revet gulrot og linfrø 😊



Disse rundstykkene er superenkle å lage og deilige på smak. At de er ekstra rike på proteiner gjør dem enda mere næringsrik, samt at de metter godt.


Til 12 - 15 stykker behøver du følgende:


4 store egg eller bruk 5 om de er små

400 g lettkokte havregryn

400 g cottage cheese

2 ts bakepulver

1 ts salt

1 revet gulrot

Linfrø 5 ss eller hvor mye du ønsker

Litt gresskarfrø





Slik gjør du:


Forvarm ovnen til 200 grader.


Bland sammen egg, halvparten av havregryn og cottage chese. Miks dette sammen med en stavmikser til du har en blank og fin røre. Vend inn resterende havregryn, revet gulrot, bakepulver, salt linfrø og gresskarkjerner. Dryss litt havregryn og kjerner på toppen.


Form boller med en skje og hånden din. Legg bollene på en bakeplate kledd med bakepapir. Denne røra er nok til et brett.


Stekes midt i ovnen i 20 minutter. De skal bli gyldne og fine.


Da er det bare å kose seg med god samvittighet ❤️




bottom of page