Supper er godt på vinteren. Det smaker godt, og en får mye bra næring i en skål. Denne suppen er rik på C- vitamin, betakaroten og kostfiber. Med andre ord en real immun - booster for kropp og sjel.
Du kan spise den som ren vegetar eller tilsette noe kjøtt etter eget ønske. God til lunsj, middag eller kvelds. Mange muligheter for en suppe i skål!
Til en stor kasserolle behøve du:
2 ss olje
1 gul løk
2 hvitløksfedd
3 røde paprika
10 gulrøtter
2 søtpoteter
1 liter grønnsakskraft eller kyllingkraft
salt, pepper og andre krydder du liker. Chili og spisskummen er godt.
Toppes med hakkede og ristede cashewnøtter eller baconstrimler.
Gjør så her:
Finhakk løk og hvitløk
Del grønnsaker i like store biter
Fres løk og hvitløk i oljen i noen minutter. Tilsett gulrøtter og søtpoteter og la det surre med i noen minutter til. Tilslutt tilsetter du paprika - bitene og surrer de med i et lite minutt. Hell over kraften, og la suppen koke seg mør. Blend til slutt. Du kan tilsette kokosmelk, eller matfløte for en rundere smak. Topp med ønsket topping!
Les gjerne om kraft her: https://www.kjernesunn.no/single-post/2017/04/20/kraft-tradisjonell-supermat
Ha en riktig god dag :-)
Comentarios