Et brett med sprøe frø-knekkebrød!
- kjernesunn.no
- 25. sep.
- 1 min lesing
Hjemmelagede knekkebrød av frø er sunt og godt. Knekkebrødene er bra for fordøyelsen, og de er rik på gode fettstoffer. Smakfull med ost, eller som et crispy tilbehør til feks en suppe.
Her er oppskrift til et enkelt stekebrett:
Du behøver følgende:
3 ss gresskarkjerner
3 ss solsikkekjerner
3 ss linfrø
3 ss sesamfrø
3 ss chiafrø
2 ss pofiber
1 dl vann
1-2 ts salt
Det smaker ekstra godt hvis du tilsetter 1 ts med tørkede urter.
Slik gjør du:
Rør det hele sammen, bre frø-røren utover et bakepair. Prøv å få det så tynt du kan. Jo tynnere, dess sprøere blir knekkebrødene. Du kan også legge et bakepapir ark over røren og kjevle røren slik at den blir tynn. Rut opp med et pizzahjul før du steker knekkebrødene.
Dryss over noen saltflak og frø. Stekes midt i ovnen på 160 grader.
Blir ikke knekkebrødene sprø kan du la de ettersteke en stund med komfyrdøren på gløtt.




Kommentarer