top of page

Takknemlighet!
Viste du at å være takknemlig har en ganske så stor innvirkning på både vår fysiske og psykiske helse. Flere studier som er gjort bekrefter at et takknemlig menneske har det stort sett bedre på alle områder enn et utakknemlig hjerte. Det sies at vi ikke kan være i en tilstand av begge deler. Enten er vi takknemlig eller så er vi det motsatte.


Det fine er at takknemlighet kan øves på. Hjernen og våre tanker kan trenes opp til å bli mere takknemlig. Jo mere vi klarer å fokusere på det vi har som er bra, jo mere vil vi erfare av det som er bra og godt for oss. Vi blir gladere, mere fornøyd og vi strekker oss lenger for oss selv og de rundt oss. Vår fysiske helse blir også bedre når vi er i en tilstand av takknemlighet. Fint ikke sant <3


Ved å uttrykke takknemlighet vil en bedre sine relasjoner, og en vil lykkes lettere med å oppnå det en ønsker seg. En positiv snøballeffekt med andre ord.

Jeg har gleden av å reklamere for takknemlighetsjournalen. Et godt verktøy for å bli sin egen takknemlighet enda mere bevisst. Ved å daglig notere i sin egen journal styrkes tankene i en produktiv retning. Lykkefølelsen økes og en blir mere produktiv. Selv om alt ikke er bare gull og grønne skoger til en hver tid, så finnes det likevel noe å bestandig være takknemlig for.

Du kan prøve selv, og du kan bestille din egen journal - bok her https://takknemlighet.no/butikk/var-historie. Ved å benytte rabattkode takkwenche vil du få 10 % på din bestilling.
Hva er du takknemlig for i dag? Jeg er takknemlig for så mye, blant annet å få dele dette med deg!Comments


bottom of page