top of page

Ristede pekannøtter!



Nydelige dekan nøtter som er rike på antioksidanter og sunt fett. En perfekt liten treat hvis en en har lyst på noe godt. Ved å riste de i deilige krydder blir de ekstra smakfulle og gode.


Du trenger følgende:


5 dl pekan nøtter

Ca 1 dl marple sirup

1 ts malt kanel

0,5 ts malt ingefær

1 ts malt kardemomme


Slik gjør du:


Forvarm komfyren til 170 grader.


Legg nøttene i en bolle og bland i sirupen. Tilsett krydderet og bland godt.

Spre nøtteblandinger utover en bakepapir kledd stekeplate. De bakes så i 10 - 15 minutter. Rør rundt i nøttene hver 5 minutt. Gjør dette til de har blitt siste og sirup og krydder er absorbert.


La de avkjøles helt før du spiser av de. Oppbevares i en glasskrukke med lokk.



bottom of page