top of page

Midt i livet!
Har du tanker rundt mat, helse, er du midt i livet, og tenker du på hvordan du kan bevare eller forbedre din egen helse og ditt velbehag.


Du har kanskje merket det. De små kilo som kommer snikende, vondter her og der, trøttere, kanskje sover du dårligere,er varm og kald, utmattet og i det hele tatt litt slakkere form.

Er det slik det vil bli, skal jeg ha det sånn og kan jeg gjøre noe med det? Det kan være mange spørsmål og tanker. Svaret er likevel ja, et rungende ja! Men det vil kreve en ekstra innsats av deg. Dessverre er det nok slik for de fleste av oss. Både for menn og kvinner. Vi kan ikke spise alt øye og lysten begjærer. Vi kan ikke droppe treningen, og vi bør være sosiale med hverandre for å bevare helsen og livskvaliteten.


Jeg har likevel en god nyhet, og et lite tonn av ervervet kunnskap som er dyrekjøpt erfart, og mye er lært på skolebenken i voksen alder. Mat er alfa og omega. Du kan spise deg frisk, eller friskere og du kan gjøre det motsatte. En kan la dovenheten ta overhånd og ønske helseproblemer velkommen. Et slikt valg vil med sikkerhet gi problemer, sykdom og en forkortelse av livet. Harde fakta!!


Ved å velge en grønnere livsstil (som er mye god mat) trening, stå i jobb og ha noen gode relasjoner så kommer vi langt. Du investerer da i din fremtidige helse, og du er sikret et rikere og friskere liv langt opp i åra. Overskudd til å arbeide, ha et godt privatliv med familien, reise, være med barnebarn og bare få være frisk. Livskvalitet heter det.

Jeg har lyst til å invitere deg med på en sommer-challange i år. I gruppen vil jeg dele med deg gode oppskrifter, tips og råd. Oppskrifter som i varetar din helse, forbedrer din helse og som forhåpentlig vil gi deg guts til å stå godt rotfestet midt i livet.

Litt om meg! Jeg er 5 barnsmamma, er frisk, arbeider i hjemmesykepleien i Bærum, driver kjernesunn, har hjulpet mange kvinner til en bedre hverdag, og ikke minst jeg har hatt min personlige reise for å få en god helse etter sykdom. Jeg kan med sikkerhet fortelle at mat er medisin og medisin er mat.


Jeg er superglad i god mat, og jeg tenker bestandig på om min mat gagner meg, eller om den vil skade meg. Vi har et valg ved hvert eneste måltid vi spiser. Hverdagsmaten jeg velger er sunn, jeg lager alt selv og det betyr også at jeg bruker mye tid på kjøkkenet. Dog er det rom for andre matvalg. Det er høytider, bursdager, spesielle begivenheter og jeg også gjør mindre bra valg av og til. Gjennomgangen er likevel bra hverdagsmat.


I sommer har jeg lyst til å fokusere mye på det grønne. Sprelske salater, nye smaker, frukter og annen ren og fin mat. Jeg setter pris på måltidsrytmer, og jeg er tilhenger av periodisk faste i perioder. Har du lyst til å bli med? Kanskje behøver du inspirasjon, mulig du vil forbedre helsen din, miste noen kilo eller bare bli med i et sommerlig grønt felleskap. Jeg legger opp til et par ukentlige delinger fra meg. En god oppskrift, og et om temaet midt i livet. Mange skal fremdeles være mye hjemme i sommer, reise i Norge og vi er enda ikke sikker på hvordan corona hverdagen i sommer blir. Dette kan vi utnytte, til å ta bedre valg for oss selv. Fellesskapet er i gruppen lev godt på Facebook. Du er også velkommen til å dele dine gode oppskrifter, tanker og erfaringer. Et lite lysglimt når en skroller inn på sosiale medier.

Kjørereglene er høflighet, respekt, og ingen kritikk av andre sine valg. Det er ikke lov til å spamme og promotere andre aktører, og du får ei promotere egne produkter. Videre er det ingen vektklubb og ingen fast diett. Jeg heier frem naturlig mat, og grobunn for deling av saker vi er opptatt av som midt i livet ❤️

Mat og måltider er et skjønt knutepunkt for de fleste av oss.

Utfordringen starter lørdag 08.05. 21 🌱 Den helgen inntas med grønne lyspunkt og deilig sunn mat. Håper du vil bli med!


Wenche <3

Comments


bottom of page