top of page

Gulrotsuppe med persillerot!



Nydelig suppe med kraftfulle egenskaper. Flere antioksidanter, vitaminer og fiber. Jeg behøver ikke utbrodere noe mer, suppen er delikat, sunn og god.


Du behøver:


2 ss olivenolje

3 store gulrøtter

1 persillerot

3 fedd hvitløk

1 gul løk

1 ts gurkemeie

0,5 ts tørket timian

Salt og pepper

8 dl grønnsakskraft


Kokosmelk, matfløten eller Cream fresh for å avrunde smaken.


Slik gjør du:


Kutt alle grønnsaker på forhånd

Fres hvitløk og løk noen minutter i olivenoljen. Tilsett gulrøtter og persilleroten og surr litt til. Tilsett gurkemeie, timian og salt og pepper. Rør dette godt sammen. Hell så over grønnsaks - kraften, og la suppen koke på middels varme til grønnsakene er møre.


Blend suppen med en stavmikser, hell den så tilbake i kasserollen. Jevn suppen med mere vann hvis du føler den blir for tykk. Avrund smaken med kokosmelk, matfløten eller Cream fresh.


Oppskrift på god grønnsaks - kraft finner du her: https://www.kjernesunn.no/single-post/grønnsakskraft


God middag!

Comments


bottom of page