top of page

Deilige og sunne oppskrifter!Vi går mot lysere tider og kanskje er du som meg at mat valgene endrer seg i takt med årstidene. På våren er det godt med lettere mat. Smoothie, salater og digge supper. I denne e-boken finner du et lite knippe av enkle, sunne og gode oppskrifter. Noen har jeg komponert selv, og jeg har også latt meg inspirere av andre.


Maten skal smake godt, være nærende og helsebringende. Dette behøver vi mere enn noen gang når vi ser på et samfunn av overvekt og sykdom. Ved enkle grep kan vi forebygge, og vi kan reversere plager ved å ta gode valg for oss selv.


Oppskriftene er familievennlig som du kan trygt servere til hele din familie. Du oppnår påfyll av gode stoffer i form av vitaminer, mineraler, kostfiber og antioksidanter. Du kan enkelt gjøre oppskriftene gluten og melkefri ved å bytte ut de matvarene du behøver å bytte. Hvis du følger de 10 dagene punktlig vil du gå ned i vekt, noe som mange ønsker. Har du ikke behov for å gå ned i vekt tilsetter du noe mer ved siden av.


Jeg har kalt e-boken 10 dager med Luksus Detox. Vi detoxer naturlig hele tiden, men ved å spise mat som er rik på plantestoffer, vitaminer, mineraler og kostfiber så støtter vi den naturlige prosessen ekstra godt.


Denne type mat blir kalt antiinflammatorisk kosthold. Dette er kost som er ekstra bra for oss da det er betennelsesdempende og sykdomsforebyggende. Ved å gjøre en ekstra innsats så gjør du noe svært bra for deg selv. Du vil neppe angre!


Akkurat nå får du 10 dager med Luksus Detox til 49 kr. Du finner tilbudet ved å klikke på lenken.
Comments


bottom of page