top of page

Vinterfrisk!Det nærmer seg vinter, og vi vet hva vi har i vente. Snø, minusgrader, slutt og kanskje regn. Det er ikke bare solstrakte vidder med ski på bena, kakao på termosen og en kvikklunsj på lommen. Forhåpentligvis mest av det siste.


I dag vet vi at vi kan gjøre svært mye for å holde oss friske, og ha motstand nok mot virus og bakterier. Sunn mat med mye grønt er en nøkkel, trening og søvn følger på. Kanskje er det ekstra viktig å passe på helsen med tanke på pandemien vi står i. Mange har bedre tid, da flere er mere hjemme. Det betyr at vi kan lage god og sunn mat. Treningsstudioer er stengt flere steder, og vi kan ikke reise og forflytte oss slik vi ønsker. For mange betyr det mer inaktivitet, og det er heller ikke bra for helsa. Det kan bli fort gjort å skulle kose seg litt ekstra som et plaster på såret, men det er ikke særlig lurt på sikt.


Kjernesunn ønsker å bidra til folket med gode og sunne oppskrifter, og opplyse om at mat er faktisk god medisin. For vinteren oppretter vi en egen facebook - gruppe til de som har lyst til å gjøre litt ekstra for seg selv og helsen sin. Det vil bli delt vinterlige oppskrifter, og en del tips for å nettopp kunne ta vare på seg og sine. I web - shopen på kjernesunn.no får du kjøpt e-bøker med oppskrifter som passer inn under dette. Det kommer også snart en ny e-bok. Oppskriftene er enkle, delikate og smakfulle. Du er velkommen uansett.Jeg vil svært gjerne ha deg med på laget for en frisk og god vinter <3

Comments


bottom of page