top of page

Vil du ned i vekt?Kjernesunn tilbyr privat kostholdsveiledning for deg som ønsker å gå ned i vekt. Vi vet i dag at alle er forskjellige, og at en bestemt type diett ikke fungerer for alle derfor skreddersyr vi en plan som passer for deg, ditt utgangspunkt og din livsstil. Det å legge vekt på en livsstil som skal vare er svært viktig, og vi tror ikke på quickfix. Hverdagsmaten er viktig, den skal holde oss friske og sunne livet ut. Vi skal også ha rom for livets goder, det hører med.


Vi tilbyr en konsultasjon, og vi tilbyr flere konsultasjoner som en pakke. Endring kan ta tid, det er godt å kunne snakke underveis, og få hjelp med sine spørsmål.


Kjernesunn jobber ut i fra helsedirektoratets sine kostholdsråd og lager en plan ut i fra det. Dette har vist seg å være vellykket og enkelt for de som gjør dette. Ofte viser det seg at dem som ønsker et større vekttap har vært igjennom det som kan tenkes av dietter, med et resultat som ikke er tilfredstillende. Kanskje etter flere år på diett har det kommet enda flere kilo på. Dette er ikke bra, hverken for den fysiske eller den psykiske helsen. Mat skal være nærende, godt og ukomplisert.


Jeg ønsker deg velkommen til konsultasjon, og jeg ser frem til å jobbe med deg. Du tar kontakt på email eller telefon. Kontaktopplysninger finner du på kjernesunn sin hjemmeside.


Wenche Barø

Comments


bottom of page