top of page

Smoothie for en sterk og fin hud!Det er ingen hemmelighet at bak en sunn og fin hud så betyr det svært mye hva vi spiser og drikker. Hovednøkkelen til en flott hud er vann, grønnsaker, bær og frukt. Dette hydrerer, gir oss mineraler og antioksidanter som går rett inn i kroppens celler og gir oss naturlig glød som en stor bonus. Fargestoffene i grønnsaker, bær og frukt har forskjellige navn og de er avhengig av hverandre slik at de virker optimalt til nytte for kroppen. Derfor bør vi spise alle regnbuens farger så ofte som vi kan. Antioksidanter beskytter kroppens celler og ødelegger de frie radikaler som er skadelig for oss.


Beauty-smoothie:


2.5 dl kaldt sprinvann eller kokosvann - eller hva med en kopp hibiskus te? Les lengre ned på siden.

2.5 dl valgfrie bær

4 salatblader gjerne av typ romanie eller isberg

1 ss gresk Yogurt

1 ts chia frø

1 ss proteinpulver som er av type plantebasert

1 ts grønt supermat-pulver om du har og ønsker


Blend til du får en kremete og deilig smoothie <3Viste du at du kan trekke hibiskus te og bruker i stede for vann eller plantebasert melk i din smoothie? Dette gir en annen og deilig smak. Hibiskus te passer spesielt godt sammen med bringebær.

Til en kopp te behøver du en pose hibiskus-te og vann. Kok opp vannet til det når kokepunktet og la teposen trekke i 5 minutter. Avkjøl teen før du setter den i kjøleskapet, og la den gjerne stå natten over. Teen må være helt avkjølt før den brukes i smoothie.


Håper du får laget deg en deilig smoothie i dag!


コメント


bottom of page