top of page

Knekkebrød dietten!Det er et hav av dietter som lover oss sunn helse, slank kropp og at vi skal omtrent bli evig ung. Men nå er det nå slik en gang at for å oppnå akkurat dette må det varige endringer til, se på våre holdninger til vår mat, og en må enkelt og greit ha et godt levesett. Det betyr sunne og gode hverdager, og det er ikke enkelt for absolutt alle.


Knekkebrød dietten er i utgangspunktet tilegnet til de som skal igjennom en vekt regulerende operasjon. Kosten er rik på fiber, magre proteinkilder, vitaminer og mineraler. (Dog krever det litt kunnskap for å lykkes med kuren) Det er valgt magre og fettfattige mat - forslag for å redusere sukker og fettinnholdet i leveren slik at det blir enklere å få utført en vekt regulerende operasjon.


Kuren består av to knekkebrød x tre pr dag. En skal velge magert pålegg, og grønnsaker til. Videre litt skummet melk eller en mager yoghurt x 2. En normal porsjon med middag med fortrinnsvis fisk eller kylling, grønnsaker og en beskjeden mengde med karbohydrater. I mellom måltidene skal en drikke godt med vann, te og kaffe. samt at en kan spise grønnsaker.


Jeg tenker at det er en god diett for mange. Enkel å følge, og den kan være med på å gi grobunn for en sunnere livsstil. Videre så krever dietten ingen spesielle og kostbare matvarer, vi får kjøpt alt på nærbutikken. Perfekt for den som vil slanke seg på en enkel og rimelig måte.


Hvor mye vekt en vil tape kommer helt an på utgangspunktet. Har en flere kilo med overvekt vil en tape mer enn en som har kun noen få kilo overvekt.


Som alle andre livsstilsendringer vil også denne dietten gi bivirkninger. Bivirkninger er forbigående og vil avta etter noen dager. De vanligste er hodepine og svimmelhet, sultfølelse og forstoppelse. Her gjelder det å drikke godt med vann, være ute i frisk luft og hvile godt.


Kjernesunn gir veiledning i vektreduksjon, og tilpasser kosthold. Det betyr at ingen er like, og alle har forskjellig behov. Du er velkommen til å ta kontakt på mail om du ønsker konsultasjon for vekt reduksjon.


Ha en riktig god og kjernesunn dag!Comments


bottom of page