top of page

Sommer DetoxSommeren er snart her, og mange ønsker å miste en kilo eller to. Noen føler for en real rens på denne årstiden, mens andre er i behov av en omlegging av sitt kosthold. Årsakene er mange for å ta en detox nå på forsommeren.


Siden vi alle er i en spesiell tid pga covid - 19 har jeg lyst til å gi bort min fineste ebok. Det er 10 dager med nydelige oppskrifter som gjør helsen bedre, støtter vårt immunforsvar og forbedrer tarmhelsen. På toppen av dette er maten nydelig, oppskriftene enkle og du får kjøpt alt du behøver i din dagligvareforretning.


I tillegg kan du få innpass i kjernesunn sin Lev Godt gruppe på Facebook som vi bruker på sommeren. Her postes det oppskrifter, tips og råd. Du finner gruppen her: https://www.facebook.com/groups/883622435320839/


Covid - 19 har berørt oss alle i en eller annen form. Det vi vet er at det er godt med trygghet og egenomsorg når det stormer rundt oss. Dette kan vi gi oss selv gjennom et nærende kosthold, og ved å ta vare på seg. Kosthold og ernæring blir altså en viktig brikke. Her finner du mye fint som i varetar nettopp det. Må du være hjemme har du kanskje mulighet for å legge litt ekstra i din mat, helse og kokkelering.

Jeg lover, du får mange deilige oppskrifter som er nydelig sammensatt. Jeg tror ikke du vil bli skuffet :-)


Last den ned her:God klem fra Wenche og kjernesunn!

Comments


bottom of page