top of page

Er du glad i sunn og god mat?Mat er på agendaen vår hver eneste dag. Vi gleder oss, og vi bekymrer oss over mat. Spørsmål som har vi spist for mye, eller for lite kverner hos mange. Egentlig er mat veldig enkelt. Mat er brennstoff som kroppen må ha for å leve og fungere. Hovedproblemet til mange i dag er at vi har tilgang på mat hele tiden. Dette har gitt oss overvekt, og andre plager relatert til overvekten som mange strever med.


Det behøver ikke være slik. Ved å velge det beste for seg, velge gode og sunne råvarer kan livet med mat bli svært mye enklere, friskere og lettere. Det å kjenne sin begrensing, og begeistring for mat kan gå hånd i hånd. Å vite at all mat har sin berettigelse vil ta en tung bør av mange sine skuldre.


Har du lyst til å bli med i en gruppe som er diett - fri, der fokuset er ren og hel mat? Matgleden er høy , samt få tilgang til fine oppskrifter. Kjernesunn har en slik gruppe på facebook, og du er velkommen inn. En gruppe som er et pusterom i en stor diett - verden <3


Velkommen!Comments


bottom of page