top of page

Digge knekkebrød <3



Hjemmelaga knekkebrød er supergodt og innmari sunt :-) Siden det er mandag kan det være en ide å starte uke med gode og helsebringende matvalg. Knekkebrød som er rik på kjerner og frø gir oss rikelig med vitaminer, mineraler og fiber. Dessuten er det fint å lage alt selv, da vet en hva man får, og det smaker så mye bedre.


Til 2 brett trenger du:


150 g grovt speltmel

50 g havregryn

50 g kruskakli

1 ts bakepulver

50 g gresskarkjerner

50 g sesamfrø

50 g chiafrø

2 - 3 dl vann

1 dl god olivenolje


Sesamfrø til å drysse over.


Bland alt det tørre, tilsett vann og olje. Rør sammen til du har en klissete deg.

Del deigen i to, og fordel utover to stekebrett kledd med bakepapir.

Du kan ta litt vann eller olje på fingrene og fordele deigen utover, eller du kan legge bakepapir over deigen og kjevle utover. Deigen er klissete :-) Rut opp til ønskede biter, brettene skal gi opp til 20 knekkebrød-


Stekes ved 200 grader i ca 15 minutter. Varier fra ovn til ovn.


Allergener er gluten og kjerner.



bottom of page