top of page

Helseforbedringer og vekttap!


En lang reise mot en bedre helse, og ønsket om å tape vekt. Mette kom til meg, og ønsket hjelp til å tape vekt, og forbedre helsen sin. Etter røykestopp, hadde det krøpet mange kilo på. Når kroppsvekten øker, blir det meste tung. Kroppen verker, betennelser, hudproblemer og listen fortsetter. Livet blir rett og slett tyngre. Vi startet med en kart - legning av kostholdet, og vi la opp en individuell plan. Flere typer mat ble byttet ut med bedre og riktig næringsrik mat. Mye var fremmed, og annerledes, men Mette tok dette på strak av. De første 10 kiloene gikk relativt raskt ned. Dette er helt normalt, mange klarer å fortsette,- men svært mange gir opp her. Jobben starter nå. Vi justerte, og tilpasset kostholdet underveis. Helsen ble bedre, klær ble moro igjen og følelsen av å mestre kostholdet ble gevinsten. I dag kan Mette regulere sin kost selv. Hun vet hva hun trenger, og hun er blitt sin egnen mester på sin helse og sin kropp. Hennes vekttap ble på nesten 30 kilo fordelt over litt over 1 år. En kostholdsveileder setter opp individuelle planer, og jobber ut i fra at ingen er like. Vi har forskjellige behov, vaner og genetikk. For å lykkes med varig vekttap, og forbedring av helsen finnes det ingen lyn - kur. Ved nøye tilpasning er muligheten for å lykkes så mye, mye større.


Du er velkommen til å ta kontakt hvis du ønsker hjelp til vektnedgang, forbedring av helsen og få kunnskap om hva som passer for akkurat deg.

Send meg en mail, og du er i gang med din vekttaps - reise!


bottom of page