top of page

Beet Hash With Runny Eggs!Helgefrokost Denne fargerike frokost - retten er ikke bare flott å se på, den er også ladet med gode næringsstoffer. Rotgrønnsaker tar ofte noe tid å tilberede, men akkurat denne er gjort på noen minutter. Du trenger til 1 person: 1 rødbete 1 nepe 1 egg 1/2 løk Olivenolje Persille Salt & Pepper Rens og skyll rødbeten og nepen. De kuttes så i små terninger, og koses i lettsaltet vann, kokes i 7 minutter. Skjær løken tynt i strimler og fres den forsiktig i olivenoljen. Sil av rødbeten og nepen, og tilsett sammen med løken. La rødbeten, nepen og løken surre sammen i ca 4 minutter på svak varme. Hakk opp persillen og tilsett i blandingen. Knekk ett egg over, legg på lokk og skru ned varmen. La egget stivne til ønsket konsistens. Krydre med Salt & Pepper. Du kan ha spirer, avokado eller granateple - kjerner ved siden av. Helsefordeler: Rødbete er en kraftig antioksidant og gir flere helsefordeler.Den er betennelsesdempende, og den støtter leverfunksjonen og utrensning. Rik på folat, mangan, og C - vitamin. Egg er en kilde til protein, og inneholder vitaminene A, B, D, E og K. Mineraler som jern, kalsium, natrium, kalium, fosfor, sink og selen. God helge - frokost!


bottom of page