top of page

Energigivnede salat med svarte bønner og søtpotet!Energigivende salat med svarte bønner og søtpotet!

Ingrediensene i denne salaten er ikke bare god, den er fylt med sunne komplekse karbohydrater, sunt fett og planteprotein. Den støtter opp om fordøyelsen, og helsen generelt da den er loadet med gode næringsstoffer. Altså vinn, vinn :-)

Du trenger: 1 boks med svarte bønner 1 middels søtpotet 2 ss olivenolje 1 ss lime juice 1 ts chili pulver 1 hvitløksfedd 1 liten rød chili, du bestemmer hvor mye du vil ha 1 bunt koriander eller persille 4 vårløk Forvarm ovnen til ca 200 grader 1.Rens søtpoteten og del den i små kuber 1-2 cm. 2. Sprinkle søtpoteten som du har lagt på en bakeplate kledd med bakepapir med olivenolje og salt & pepper. Stek søtpotet bitene i ovnen i ca 40minutter til de er mye og svakt karamellisert. 3. Sil av de svaret bønnene, og skyll dem under rennende vann. Finhakk vårløk og urter. 4. Ta resten av ingrediensene i en bolle, og bland godt sammen, tilsett bønner, vårløk og urtene. 5. Når søtpoteten er ferdig blandes de sammen med resten. Salaten serveres med en gang.

Rester oppbevares i en beholder i kjøleskapet.

bottom of page