top of page

Basilikum - Bringebær - Smoothie


Det er lett å spise og drikke det samme om og om igjen når en først har funnet noe som funker, spesielt i den sunne, rene gaten. Dog er det viktig å kombinere, samt prøve nye matvarer og kombinasjoner. Selv er jeg svært begeistret for bringbær, og bringebær er en av mine faste følgesvenner.

I dag mixet jeg en kollagensmoothie med basilikum. Basilikum gir smoothien et ekstra sting, og ekstra plantekraft. Urter kan vi trygt bruke mye mer av i forskjellige retter, og i smoothies. Dette er en ren kollagensmoothie, og i dag vet vi at kollagen har en fin innvirkning på hud, fordøyelse, muskler og ben. Hår og negler synes også godt om kollagen. Vinn, vinn!

Oppskrift:

5 Basilikumblader

2 dl bingebær

1 ss chia frø

1 porsjon kollagen (jeg bruker Great Lakes sin fra Iherb.com)

8 Isbiter

Vann tilønsket konsistens

Blend, blend!


bottom of page