top of page

Eggesalat med karse


Påleggsforslag til morgendagens frokost fra kjerensunn. Egg gir oss verdifulle proteiner, og andre nærinsstoffer som er lurt å starte dagen med. Sammen med majones som gir mye enumetta og flerumetta fett, blir en god og mett. Karse gir oss mikrogrønn næring, og kanskje har du barn som har sådd karsefrø, som nå klar for å benyttes :-) 17. mai er en lang dag, det er mye godt ,og det kan være greit å være mett før en går ut døra på morningen.

Eggesalat med karse Du trenger:

10 stykk hardkokte egg 250 gram god majones og pose duger ;-) 2 ts karry 1 ts godt salt, gjerne himalaya - salt 1 - 2 bokser karse, eller hvor mye / lite du ønsker Gjør så her:


Gjør så her: Eggene deles og hakkes pent, eller bruk en eggedeler i flere omganger. Bland majones og krydder i en skål,- rør det godt sammen med en skje. Tilsett de hakkede eggene, og rør slik at blandingen er godt blandet sammen.

bottom of page