top of page

Kjernesunn vektnedgang


Å tape vekt!

Siri kom til kjernesunn med et ønske, hun ønsket å miste noen kilo. Det har hun klart, og hun klarer å holde den nye vekten. På ønskelisten sto -10 kg, det er et stort tap som krever innsats og kunnskap. Kjernesunn satte sammen et kosthold som hun kunne greie, og samtidig ivaretok alle næringsstoffer som kroppen trenger. Vi gjorde også rom for at hun kunne skjeie ut en gang i uken. I perioder noe mer. Det er viktig hvis en skal klare å holde motivasjonen oppe. Det kommer selskaper, ferier og festligheter,- og det kommer dager som ikke er like greie. Hva gjør en da? Jo man planlegger. Siri har cøliaki og det var flere hensyn å ta i forhold til det. Med kunnskap, og ønsket om å i vareta hele henne gikk det fint. Med en ny diagnose og en "sliten" tarm bygget vi også den opp. I dag holder Siri vekten, hun er fornøyd. Hun ser og er meget frisk og sprek.


Siri superflott i utganspunktet, likevel ønsket om å tape noen kilo var stort.


Siri -10 kg. Sunn, slank, fornøyd og lekker.

Kjeresunn setter sammen individuelle kostplaner. Tar hensyn til helseutfordringer,- og vi gir vekttapet god tid. Det kan være nødvendig med godkjenning av kostholdsplanen av lege, det tar kjernesunn hensyn til. Det finnes ingen quick fix, det er viktig å forstå. I andre enden venter en friskere livsstil, kunnskap om egen kropp, og helse. Ønsket om å vende tilbake til gamle vaner er nesten ikke eksisterende.

Du er velkommen til en uforpliktende konsultasjon hvis du ønsker induviduell veiledning.

Wenche!


bottom of page