top of page

Når detox er gjort riktig!


Jeg har alltid hatt litt ekstra på kroppen og etter julen 2016 fikk jeg nok, noe måtte gjøres. Jeg fikk påvist cøliaki i 2016, og jeg ble forvirret over hva jeg kunne spise og ikke. Det ble mye glutenfrie alternativer da jeg ikke visste bedre. Jeg følte meg slapp og mye sliten siden det ikke er noe særlig næring i de glutenfrie alternativene.


Jeg kontaktet kjernesunn.no og fikk mye informasjon om kosthold, egenpleie, sminke samt mye mer. Det var ganske mye å ta inn med engang, men jeg startet med å sette en plan over hva jeg skulle lage fremover, og handlet inn etter det. Etter bare første uken hadde jeg allerede gått ned 3 kg. Dette ga mersmak. Jeg hadde på en startvekt på ca 80 kg, og målet var 68 kg.

De første ukene måtte jeg holde meg unna sukker, det gikk overraskende lett. Jeg har alltid vært glad i søtsaker og brus men jeg klarte å holde meg unna. Til min første «juksedag» hadde jeg kjøpt inn brus, god middag og sjokolade, jeg hadde gledet meg veldig, men det var noe skuffende, da det ikke var like «godt» som før. Kroppen føltes sliten og slapp etterpå, så det å motstå sukkeret ble enklere etter denne opplevelsen.

Jeg var student og hadde full kontroll på alt jeg puttet i meg og handlet, noe som fungerte veldig bra for meg. I tillegg trente jeg håndball to ganger i uken, og to ganger på treningssenter. Ettersom vekten og målene gikk ned, merket jeg på hele kroppen at den hadde det bedre, jeg følte meg mye bedre og klærne begynte å bli store. Det er en herlig følelse...

Kjernesunn og Wenche har lært meg utrolig mye, jeg spiser fortsatt ren og sunn mat, men kan kose meg litt mer enn tidligere. Jeg har nådd målet på 68 kg, og holder meg der, pluss at jeg føler meg bra! Er super fornøyd med resultatet jeg har oppnådd.


bottom of page