top of page

Kikert og regnbue gulrøtter salat


Kikert og regnbue gulrøtter salat Regnbue gulrøtter er å finne i butikken nå. De har nydelige farger og er et syn på tallerkenen. Gulrøtter er rike på betakaroten. De inneholder også C- og K vitamin. Mineraler som kalium, mangan og molbden. De er gunstig for synet vårt og våre lunger sies det. Slimhinnene i kroppen trenger A- vitamin. Det er en søt grønnsak, som er rikere på karbohydrater enn andre grønnsaker.


Regnbue salat 1 pakke regnbue gulrøtter 1 pakke kikerter Olivenolje Balsamico hvit 1 ts gurkemeie 1 ts paprika Salt og Pepper Persille Dressing Olivenolje og persille Skiv gulrøttene og sil av vannet av kikertene. Kikertene kan også skylles i kaldt vann. Bland skivede gulrøtter og kikerter sammen med olivenolje, balsamico og krydder. Legg det utover en bakeplate på bakepapir. Stek de i ovnen på 200 grader i 20 - 30 minutter. Vend dem under veis. De kan spises som de er eller sammen med kjøtt, kylling eller fisk.


bottom of page