top of page
Yoga at Home

KOSTHOLDSVEILEDNING

få kropp og sjel i balanse

grønn s blogg.jpg

hva

Jeg vil at du skal få en optimal kontroll over ditt eget liv. Ekte styrke og kraft kommer fra når du bestemmer deg for at du vil optimalisere livet ditt. Jeg tror på deg og er her for å veilede og støtte deg mens du tar full kontroll, eierskap og ansvar for tankens valg og handlinger ... livet ditt!

Kostholdsveiledning er en integrert tilnærming til å hjelpe deg med å forstå forholdet ditt til mat og oppdage hvilken type kosthold som fungerer best for kroppen din og hvorfor. Hvordan du kan innlemme sunne endringer i det daglige som kosthold og trening, enten du har en alvorlig helsetilstand eller ønsker å gå ned i vekt, vil en en-til-en konsultasjon hjelpe deg med å lage din plan for å overvinne kostholdsutfordringer og forbedre helsen og velvære.

Jeg har selv erfart hvordan mat og næringsstoffer har hjelpt meg igjennom alvorlig sykdom og vet at dette virker. Ved å veilede deg til løse individuelle utfordringer med fordøyelsen, metabolismen og helse generelt så er du godt igang med å ta tak i livet ditt.

Yoga ved havet

hvorfor

Virtual Team Meeting

hvordan

For klienter som bor i Oslo området så tilbyr jeg en til en konsultasjoner ansikt til ansikt på mitt kontor i Sandvika.

For klienter der dette ikke går å gjennomføre praktisk så setter jeg gjerne opp onlinerådgivning via Zoom eller Skype, FaceTime eller telefon. 

Rear view shot of a woman walking with travel bag at ootdoor..jpg

TA DET FØRSTE STEGET

Book din time nå

En livsstil endring tar tid så

bottom of page