top of page

Spiser du på dine følelser?Food and feelings <3


Du er kanskje en av de som kjenner det så vel.. Å spise i takt med hvordan en føler seg. For mange blir resultatet en evig slankekur. Det starter så bra, men for mange blir det for vanskelig, det blir mange fornektelser og til sist skuffelse. Det gikk ikke denne gangen heller, jeg starter igjen på mandag, etter ferien eller til neste år. Dette er realiteten for mange år etter år.


Kanskje er du en av de som gjør det motsatte, du sulter på følelsene. Holder kontrollen på tilværelsen ved å spise lite. Dette kan bli farlig helsemessig, og det gjør vondt.


Det behøver ikke være slik, du kan lære å slutte fred med dietter, din vekt og få ditt humør tilbake. Du kan lære at det ikke er terapi i mat, men at mat er kun brennstoff til og for din kropp. Mat skal holde deg i livet, holde deg frisk og det naturlige er å ha et normalt og godt forhold til dette. Du kan lære deg gode prinsipper og rutiner for hvordan du kan leve godt med deg selv.


Det er ikke enkelt å gjøre dette alene, og det krever en veileder,- en mentor. En som kan vise deg skritt for skritt hvordan du spiser deg frisk og slankere uten at du er på en bestemt type diett. Veilederen må selv ha godt veien, være utdannet til å ta deg med ut på en slik reise. kjernesunn.no kan tilby deg denne type veiledning. En veiledning som er svært individuell. Har du helseplager utover kosmetisk overvekt tar vi hensyn til det.


Prinsippene bygger på det kognitive prinsipp. Det vil ta deg opp og frem. Ta deg mot det du ønsker å være. En vei i dannelse, ro og fred,- og til sist være der du ønsker å være. De fleste jentene / kvinner er svært fornøyde etter en slik type lære. Nettopp fordi vi lærer dem å ta tilbake gleden over å kunne spise slik vi er ment for å spise og leve. Det er så mye mer enn en slankekur, utsulting og det er et oppgjør mot et kunstig kropps - hysteri.


Konsultasjonene er i Sandvika, og i gitte tilfeller bruker vi Skype. Du er velkommen til å ta kontakt hvis du kjenner deg igjen i dette.

Comentarios


bottom of page