top of page

Smoothie med bringebær og rødbete!En skikkelig sunnhets - bombe av en smoothie. Antioksidantnivået er høyt, like så vitamin og mineral innholdet. Et realt boot til kropp og sjel. I detox - verdenen er både bringebær og rødbeter høyt skattet.


Rødbeter for sin hjelpende hånd til leveren som renser blodet vårt. Det høye innholdet av antioksidanter i rødbeten hjelper kroppen til å bekjempe de frie radikalene vi har i kroppen. Over tid kan de frie radikaler gi sykdom om vi ikke passer på kroppen, og maten vi spiser. Derfor er det viktig med slike sunnhets - bomber som hjelper oss et godt stykke på vei. Rødbeten er den med høyest antioksidantinnhold i forhold til de andre rotgrønnsaker vi har. De er gode i smoothie, de kan kokes, anvendes i salater og de kan ovnsbakes. En rotgrønnsak som er elsket og hatet med sin karakteristiske smak. Jeg håper du liker den :-)


Bringebær er innholdsrik på mikroskopiske plantestoffer som styrker immunforsvaret og beskytter mot inflammasjon, og så smaker det søtt og godt!


Sunnhets - smoothie:


2 dl frosne mango

3 - 4 båter frosne rødbetbåter

2 dl frosne bringebær

juice fra en presset sitron

1/2 ts gurkemeiepulver

1/2 ts kajennepepper

1 skrelt appelsin eller blodappelsin

1 ts rå honning som søtning


Blend alt sammen i en blender, og juster med vann til ønsket konsistens.Comments


bottom of page