Brød er ofte et savn når en endrer til et lavkarbokosthold, og brød er en stor del av det norske folk sitt kosthold. Det er mange sin favoritt når det kommer til frokost, matpakker og kveldsmat. Siden mel er karbohydratrikt utgår brød i et lavkarbokosthold. Heldigvis finnes det flere gode oppskrifter på type lavkarbobrød, og her et en av dem.
Du trener til et brød:
6 egg
1 1/2 dl seterrømme
6 dl havrekli
1 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
4 ss knuste linfrø
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
3 ss rapsolje
Sett stekovnen på 180 grader. Kle en brødform med bakepapir.
Pisk eggene sammen, og bland i resten av ingrediensene. Hell i brødformen.
Stek brødet på nederste rille i ca 55 minutter.
Avkjøl brødet på rist. Brødet har god holdbarhet og oppbevares i kjøleskap.
Hvis du vil bli med i kjernesunn sin Facebook gruppe er du velkommen til å bli med inn. Finn knappen bli med i gruppen!
Ha en riktig god onsdag :-)
Comments