top of page

Har du lyst på sunne og gode oppskrifter?


E-boken sommerdetox kan du laste ned som en sommergave denne helgen. Sommerdetox viser deg enkelt hva sunn, god og nærende er og hva det gir av goder. Det er enkle oppskrifter, du får kjøpt alt du trenger på nærbutikken og dette både smaker og gjør godt.


Kroppen vår er fult i stand til å rense seg selv, den gjør det igjennom hele døgnet. Likevel kan vi bidra selv for å gi oss de beste forutsetninger for å holde oss friske og sunne lengst mulig. Dette gjør blant annet via hva vi spiser og drikker.

Sommerdetox er ingen diett, det er måltider som er riktig satt sammen slik at du får det du trenger, og litt til. Du kan velge om du går helt vegansk eller om du vil ha noen animalske matvarer til. Dette er smak og behag, og du regulerer dette. Selv tror jeg vi mennesker behøver litt av alt, men vi kan med stor fordel øke inntaket av plantebasert mat.

Du er velkommen til å laste ned e-boken sommerdetox gratis i denne første juli helgen. Du trenger ikke ta alle 10 dager, du kan ta noen eller bare 1 dag av og til. Alle monner drar. Gi deg selv en dags pause eller noen flere, og se hva som skjer. E-boken kan du laste ned her: https://www.kjernesunn.no/product-page/luksus-detox-10-dagerWenche!

Comments


bottom of page